Колеги, като запаля колата и подавам газ чувам как водата се движи през парното, ще кажеш че има въздух. Не губи течност от никаде но незнам какъв е проблема. Дайте някъкъв съвет. Колата е Алфа 146 1,6 боксер .
Известие
Collapse
No announcement yet.
За парното
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 50 centДа бе. Как ще я чуеш водата??? Много странно. Ако се притесняваш че бавно ти загрява парното то и при мен е така. Не знам защо.и на мен ми загрява бавно парното но те боксерите си имат сравнително слабо парно спрямо другите
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
123
и на моита се чува като дам малко газ как водата циркулира. мисла че звука идва от радиаторчето в купето. ама нямам проблеми за сега. за зартяването наистина загрява по- бавно, но после парното си е ок.НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от 50 centДа бе. Как ще я чуеш водата??? Много странно. Ако се притесняваш че бавно ти загрява парното то и при мен е така. Не знам защо.и на мен ми загрява бавно парното но те боксерите си имат сравнително слабо парно спрямо другите
вярно че лапа в момента 19 градско , но ...
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
Comment